La Chirica-n primărie / Te poţi uşura ca-n vie

Cine mai avea nevoie să se convingă că şi la SIE e balegă cît cuprinde ( nu doar la SRI ) s-a putut lămuri văzînd ce clip electoral a filmat şoarecul din grădina SIE George Simion ( catindat independent, mie-mi spui  … ? ), în primăria guzgănaşului de subsol  SIE Mihai Chirica ( ” Uuuniireee, anchetaţi de DNA ! ” ).

Pe scurt : în clipul electoral, catindatul unionist George Simion se plimbă pe holul sediului central al Primăriei Municipiului Iaşi, iar cînd deschide nişte uşi dă de un funcţionar care doarme cu capul pe masă, mahmur, de o tanti cu caschetă de la Poliţia Locală, suită pe un birou, în picioare, cu fustă de chele neagră şi bici sado-masochistic, gata să-l plesnească pe un nene în chelea goală, cu juvăţ de gît. Plus un funcţionar care duce în birou o navetă cu bere.

Da, toate astea filmate în Primăria Iaşi. Pentru un clip electoral al catindatului cu care se afişează peste tot, inclusiv în poze electorale, primarul Iaşului, piticul roz Mihai Chirica.

Un papagal cu franjuri pe nume Iulian Bănilă, ex-ziarist din trupa ” Toni Hriţac ” şi atîrnător de-al cleiosului deputat traseist Oajdea, încerca să justifice aşa mizeria din primăria piticului de club Chirica : ” Strict din punct de vedere al marketingului electoral, e o mutare curajoasă şi posibil inspirată. ( … ) Primăria nu e biserică sau şcoală, nu e sfîrşitul lumii că cineva filmează o scenă cu aluzii sexuale într-o instituţie publică ” . I-auzi, ia, bă, Nilă …

Da’ ce pretenţii poţi avea de la un fost atîrnător al unui reziduu politic, ajuns vînzător de bere, pe moşia drojditorului primărez Chirica … ?

Urmînd însă logica crîşmarului cleios Bănilă, apar obligatoriu cîteva întrebări simple, la care ar trebui să răspundă şi piticul primărez Chirica, şi fanii lui de carton roz-bleu :

 

– cît ar costa închirierea holului primăriei şi a cîtorva birouri din Palatul Roznovanu, pentru un clip electoral despre un primar beţivan, care trage pe nas prafuri albe, stă mai toate nopţile prin cluburi, umblă cu tot felul de paraşute feminine şi protejează mafia milionarilor din afacerile imobiliare ?

– cît ar costa închirierea sediului Preşedinţiei Romîniei, Palatul Cotroceni, pentru un clip electoral despre un dulap ajuns marionetă prezidenţială, după ce s-a declarat urmaş al unor pro-nazişti şi a primit, prin fals grosolan, ca şef de organizaţie etnică, proprietăţi de milioane de euro, primind ilegal şi alte proprietăţi, în nume personal, de pe urma cărora a cîştigat grămezi de bani ?

– cît ar costa închirierea sediului Primăriei Iaşi pentru un film pornografic, ” Limbiştii penibili ai dosurilor grase „, cu Iulian Bănilă şi Mihai Chirica în rolurile principale, plus o turmă babană de alte mari caractere civice, în roluri secundare ?

Întreb pentru un prieten imaginar de la DNA Iaşi. Sau pentru un prieten ipotetic de la imaginarul DNA Iaşi, mai exact.

În rest îi ghini, o plouat, s-o făcut lingăii propagandişti cît brazii din faţa Palatului Culturii. Da, brazii ăia cît palatul, tăiaţi de piticul primărez simpatizat de bravii lingăi civici bahluiezi.

Uuuniiree, deci, cu ajutorul şoarecului George Simion şi al guzgănaşului Mihai Chirica ! Unire în duba DNA, dacă se poate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here