EXCLUSIV! Vrea să se însoare în arest. Avocatul din Iași care și-a ucis iubita a depus cerere pentru căsătorie

Sebastian Felecanu, avocatul din Iași acuzat de uciderea unei femei în 2021, aflat în prezent în arest, vrea să se căsătorească. Felecanu a depus o cerere la primărie pentru oficierea cununiei cu actuala sa iubită, o tânără de aproximativ 30 ani, aspirantă la statutul de avocat.

Sebastian Felecanu, 40 ani, avocatul din Iași, trimis în judecată pentru omor, vrea să se căsătorească. Acesta se află în prezent în arestul Poliției, el fiind acuzat de uciderea lui Monica Cioată, 25 ani. Felecanu, avocat de profesie, a depus o cerere din arest către Direcția Locală de Evidență a Persoanelor Iași prin care a arătat că vrea să se căsătorească civil cu Luana Elena Bulgariu, o tânără în vârstă de aproximativ 30 de ani. Viitoarea mireasă a lui Sebastian Felecanu, originară din Vaslui, este studentă la Facultatea de Drept din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza, din anul 2019. Ea a absolvit cursurile Universității de Științe Vieții ”Ion Ionescu de la Brad!”. Dacă cererea îi va fi aprobată, Felecanu se va căsătorii în condiții speciale în cadrul arestului.

Avocatul și-a cerut iubita în căsătorie în arest

Felecanu și-a oficializat relația cu Luana Elena Bulgariu la scurt timp după tragicul eveniment care a dus la moartea lui Monica Cioată. Cei doi nu au apucat să se bucure prea mult de acest lucru, Felecanu fiind reținut în vara acestui an pentru omor calificat. Astfel, pentru a-și oficializa relația cu viitoarea avocată, Felecanu a fost nevoit să facă o cerere tocmai din arestul în care se află de luni bune. De altfel, magistrații de la Curtea de Apel Iași au prelungit arestul preventiv în care se află Sebastian Felecanu. Acesta așteaptă din spatele gratiilor începerea procesului în care este acuzat de omor calificat.

Acuzat că și-a aruncat iubita însărcinată de la etajul 6

Felecanu este acuzat că în iunie 2021 și-ar fi aruncat iubita de la acea vreme, pe Monica Cioată, de la etajul 6 al unui apartament din zona Târgu Cucu. Sebastian Felecanu ar fi ucis-o pe femeia de 25 ani după ce s-ar fi certat intens. Femeia era însărcinată, ceea ce a făcut ca încadrarea juridică în cazul lui Sebastian Felecanu să fie trecută la omor calificat. În cazul în care va fi găsit vinovat, avocatul riscă închisoarea pe viață sau pușcărie între 15 și 25 ani.

Vlad ROTARU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here