Duamna Crăcămioara Ursu, piranda repetentă & penală by PSD Iași

Dom’ne, deci nu s’ mai puati, ‘i un rasism ș’ o dixcriminari di gruazî contra la rromii serioji ș’ contra lu’ PSD-ul di la Iași, mai e’zakt kontra lu’ domnu’ Marișel Popa, prej’dintili di la pesedeu’ din județ.

Auziț’ aici-șa ci o mai scris iar presa ticăloasă : cică o consilieră județeană din partea PSD & Partida Rrrromilor, Lăcrămioara Ursu, are dosar penal și e trimisă în judecată, fiindcă și-a falsificat actele de studii, ca să fie angajată fără probleme și cu hîrtiile în regulă ca-consilieră a lui Maricel Popa, pe cînd banderasul-șef al PSD-ului bahluiez era și președinte al Consiliului Județean Iași.

Mvaaai …  Deci nu putiem credi așaa șeaavaaa ! În plus, procurorii sorosijti și ziearijtii rasiști zic că duamna Lăcrămioare ar fi lăsat școala-n șanț în clasa a noua, apoi, după mulți ani, recent, s-ar fi re-apucat de ea, școala, dăcît că a cam rămas repetentă de tot  în clasa a unșpea. Iar cînd i s-a șoptit că îi trebuie măcar bacaloriatu’ ca să rămîie  angajată la Consiliul Județean, alăturea di dom’ prej’dinte Marișel, ca sconxilieră personală, duamna ursăreaso-pesedistă ar fi făcut rost de o diplomă falsă di facultati di la o universitate moartă din Cahul, adică de peste gîrla Prutulu’.

Cît rasizm și anti-pesedizm … di gruazî, uamini buni … Adevărul e cu totul altul, după cum au declarat pentru redacțiunea nuastră, sub protecția anonimatului, surse din conducerea Centrului pentru Inteligențărie Afro-Americăneză : nu e Cahul, ci Kabul ( cum bine a zis cîndva cumătru’ Băsescu-Flatulescu ), nu e Ursu, ci Crocodilu’, nu e bicicletă cu acte false în sacul de pe portbagaj, ci căruță cu coviltir undercover, plină cu ceaune high technology.

Mai e’zakt : pe cînd era el consul onorific al Pakistanului, Maricel Popa a pus-o pe duamna Lăcrămioara Ursu să facă niște friptură la ceaun, cu ocazia unei recepții oficiale, organizate în cinstea ministrului pakistanez al Tingirăriei și Aeronauticii. Dâcît că nu doar ministrul a fost adînc impresionat de minunata folosire a ceaunului strămoșesc ( plus alte chestii, mai pă gimnastică artistică ) , ci și directorul Serviciului Secretos pentru Secretoșenie Tehnologică din Pakistan, Dîrlîmbar Babardelrahman. Acesta, cu acordul organelor competente din Romînia, a recrutat-o pe duamna pirandă Ursu, ca șefă a rezidenței europene, sub numele de cod ,, Croco’ Mioara ,, ( ca aluzie la ferocitatea crocodilică față de anumiți bipezi, în anumite momente dă reculegere filozofico-temperamentală ). Deci zvonul că numele de cod ar fi Crăcămioara, datorită unei deosebite agilități gimnastice, în momente de activitate confidențială, sînt ap’solut eronate și dujmănoasi.

Cît despre presupusul nume de cod Croncămioara, e doar o nouă dovadă a rasizmului și dixcriminării din societate, chestie de care redacțiunea nuastră se dez-limitează ferm, ca la fermă. Auzi, dom’le, nu mai poate o biată femeie rrromă & pesedistă să rămînă repetentă și să folosească acte false, că-i sar toți rasiștii în cap …

Da, rasiștilor, duamna Crăcămioara are nobila și patriotica misiune, în poziție dă misionară martirică, de a obține ( pentru Romînia și poporul frate pakistanez ) soft & know how ultra-secret, pentru a crea o nouă tehnologie spațială în industria tigăilor, ceaunelor și cazanelor de aramă. Iar diploma ei de facultate e veritabilâ, de la Universitatea din Kabul, unde a absolvit secția ,, Limba paștună de baltă ,, , ca urmare a bunelor relații dintre Pakistan, Afganistan și Tingiristanul de Est. Păi ci credeaț’, bree, că dl doctor injiner Marișel Popa își ia ca sconcsileră pă or’cine, mooo  … ?

Jos rasizmul și dixcrimenarea anti-PSD !

Tră’eascî pr’etenia dintre poporu’ romînez și poporu’ bengalez !

Să tră’eascî duamna piranda Lăcrămioara și domnu’ bulibaș pesedist Popa !

Ursu, Popa și-un urs bej  / Bagă spaima-n Bangladej !

Bahtalo, duamna Lăcrămioara, și spor la doctorat !

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here