UPDATE DNA a descins la Apele Române

In acest moment ofițerii Direcției Naționale Anticorupție  efectuează percheziții la sediul Administrației Bazinale de Apa Prut Bârlad. Potrivit surselor noastre DNA ridica mai multe documente  și echipamente electronice de la Biroul Resurse Umane și din biroul directorului Petru Avram. Ancheta vizează angajările politice de la Ape Prut in urma dezvăluirilor publicate de Recorder.ro

“Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Iași efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, săvârșite în perioada martie 2020-2021.

În cursul zilei de 11 februarie 2021, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare la 3 instituții publice situate pe raza județelor Iași și Suceava.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Inspectoratelor de Jandarmi Județene Iași și Suceava.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here