PNL își schimbă culorile, la fel ca turnul Eiffel

 

După ce-au aflat că guvernul francez a hotărît să schimbe culoarea celebrului turn Eiffel, șefii PNL au decis ( conform vechiului principiu ” Da’ ce, noi om fi mai proști … ? ” ) să schimbe și ei culorile tradiționale ale actualului partid romînez de guvernămînt.

Astfel, după o consultare a grupului de experți liberali în branding, feișîn, feng șui & prosteală cu figuri ( Orban, Cîțu, Mîțu și Rareș B. ), s-a hotărît, prin unanimitate de boturi, că noua variantă de imagine cromatică a PNL va fi, în loc de galben-albăstriu, maroul gălbui. Asta pentru o concordanță deplină cu situația partidului, intrat în cacao pîn’ la brîu.

Tot pentru adecvarea imaginii PNL la situația reală a partidului, grupul de experți sus-amintit a mai decis ca pe drapelul liberal să figureze și următoarele cestii grafice :

– în locul tradiționalei săgeți, o lopată și o roabă, care să amintească membrilor PNL cum trebuie încărcați și cărați, permanent, banii din bugetul public către bugetul partidului și al liberalilor cu funcții de conducere ;

– o pereche de izmene, care să se asorteze cu noile culori liberale, maro & gălbui ;

– o pereche de buze botoxate, ca semn al recunoașterii publice pentru rolul important jucat în PNL de Raluca Turcan, Alina Gorghiu și toate chelnerițele hidrologice cu mulți ani de master în chimia fluidelor naturale / corporale ;

– o goarnă, un megafon și o tobă , ca simbol al circului verbal permanent practicat de liberali ;

– un trifoi cu patru foi de tablă ondulată, în cinstea ex-ministrului liberal Costel Alexe și a șpăgii lui celebre ;

– deviza ” Prin gunoi înșine !  „, ca o adaptare corectă a vechii devize brătienești ” Prin noi înșine ! ” ;

De asemenea, grupul de experți & șefi liberali a decis ca, în istoria oficială a PNL, partidul să nu-și mai revendice ca patroni spirituali familia Brătianu, ci famiglia Pramatianu, pentru a fi astfel în deplină concordanță cu situația reală.

În aceeași ordine de idei, distincția supremă în PNL va fi ,, Iohanusul de aur ” , cu frunze de laur maro și franjuri de aceeași culoare; distincția va fi reprezentată printr-un scut cu șase case în șase saci de sas, o pereche de schiuri încrucișate, deviza ” Ghinion ! ” și un robot android cu piese de la Cugir, repetînd încontinuu replica ” Grohland uber alles-bules ! „.

Același grup de experți-șefi a propus ca, la următorul congres, denumirea Partidului Național Liberal să fie schimbată în Partidul Cîrnațional Lăbăral. ” Ca să știm o treabă și să nu ne mai încurcăm cu prostii ” , a declarat Glodovic Orban, la ieșirea de la ședința grupului de experți lăbărali.

 

Tovarăși lăbărali, vă urăm mult suptces și tradiționalul, deja, ” Puie MNL ! „.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here