Directorul Salubris, Cătălin Neculau, s-a răsturnat cu mașina pe podul Bucium. Traficul blocat aproape o oră

Astăzi dimineață, în jurul orei 9.00, directorul Salubris SA, Cătălin Neculau, a provocat un accident rutier pe podul Bucium. Mașina instituției, pe care acesta o conducea, s-a răsturnat pe pod, cel mai probabil, din cauza unui viraj brusc.

Duster-ul condus de Cătălin Neculau a virat stânga de pe bulevardul Poitiers către podul Bucium, după care s-a răsturnat perpendicular pe direcția de mers. După cum se poate observa din imagini, mașina a fost grav avariată. Vreme de aproape o oră, până când echipaje ale Primăriei Iași au ridicat autoturismul de pe carosabil, circulația în zonă a fost sufocată pe sensul de mers dinspre Bucium către intersecția Granit.

Conform unor surse din cadrul Poliției Rutiere, cauza accidentului a fost faptul că șoferul nu s-a încadrat corespunzător pentru efectuarea virajului la stânga. Cătălin Neculau a fost amendat cu 6 puncte penalizare.

Directorul Salubris nu a elucidat condițiile în care s-a produs accidentul.

„Nu am pățit nimic. Dumnezeu a avut grijă de mine. Mulțumesc pentru telefon și pentru grija pe care mi-o purtați”, au fost singurele explicații date de Neculau reporterilor 7IAȘI.

 

Sursa Video: Info Iasi

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here