S-a deschis oficial șantierul Palas Campus

Compania Iulius a inaugurat astăzi șantierul Palas Campus, un proiect în care se vor investi 120 milioane de euro. La eveniment au participat alături de Iulian Dascălu, primarul Mihai Chirica, Minstrul Mediului Costel Alexe, prefectul Marian Grigoras și viceprimarii municipiului Iași.

Cu o suprafață construită de 86.000 mp, Palas Campus va fi desfășurat pe orizontală și va avea șase corpuri conectate atât la parter cât și la primele trei etaje.Clădirile sunt proiectate cu înălțimi diferite, care pot ajunge până la înălțimea de maximum șase etaje. Totodată, două niveluri subterane vor fi alocate unei parcări cu o capacitate de aproximativ 625 de locuri.

Pe lângă componenta office clasa A, proiectul va include spații de tip coworking în aer liber în premieră pentru regiune, un concept nou de food market cu restaurante, cafenele și terase, un hub medical, dar și o zonă de servicii.

Palas Campus implică și investiții majore în infrastructura rutieră din zonă. Valoarea investițiilor în lucrările de modernizare a traficului se ridică la 1,62 milioane de euro. Va fi realizată o nouă arteră decirculație ce va conecta Bulevardul Anastasie Panu și Bulevardul Regele Ferdinand I al României, iar alte cinci străzi vor fi lărgite și modernizate. Vor fi amenajate și piste de ciclism cu o lungime de 650 metri dar și circa 500 de spații pentru biciclete.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here