Chirica, maidanezul alfa al Iașului

 

” Sunt lupul alfa și de asta unii mă vânează „.

 ” Mă uit în fața lui Dumnezeu și pot să-mi spun mie însumi că mi-am îndeplinit misiuneaMi-am depășit producția la hectar „.

”Am urcat Iașul pe cele mai înalte topuri „.

Etc.

Aceste perle, magistrale și mobilizatoare, nu au fost emise de tovarășul Nicolae Ceaușescu, secretar general al Partidului Comunist Romîn, președinte al Republicii Socialiste Romînia, coma’dant suprem a’ forților armate, de la tribuna celui de-al 21-lea congres a’ partidulu’.

Nici de Napoleon Ferdinand Stănescu al șaptelea, împărat al Braziliei și rege al dealurilor Buciumului, cu reședința permanentă mai ‘nainte de hanul Trei Sarmale, pe dreapta, cum mergi spre Vaslui ( pavilionul locatarilor cronici, la parter ).

Nț. Emițătorul acestei noi rafale de găinaț mental & verbal este vechiul pacient bahluiez Mihai Chirica, primar al Iașului, prin mila  somnolentă a lui Dumnea Zeu și prin voia prostească și cronic-sinucigașă a ieșenilor.

Iar tribuna de la care au fost deversate aceste simptome lăbărțate e a unei gazete de perete televizionistice, una dintre multele canale de propagandă & pupat dorsal ale prădătorului alfa din fruntea dulcelui stîrv al Ieșilor.

Probabil că psihiatria n-are încă o denumire pentru nesimțirea patologică, cu simptome cvasi-porcine. Nici pentru complicitatea slugilor jegoase și îmbuibate din banii publici, care îi spun micului împărat de mahala că are haine de aur, presărate cu perle, deși orice copil vede că napoleonachele de cartier umblă cu conturul mental gol. Și își arată fesele cerebrale într-una, în toată splendoarea lor patologică și toxică.

Orice om normal știe că acest parazit gonflabil nu e lup alfa, ci maidanez alfa. Că a depășit producția la hectar în materie de blocuri ilegale construite de mafia imobiliară, al cărei naș de cumetrie este. Că n-are treabă decît cu dumnezeul bolînd al banilor murdari, al puterii bolnave și al mizeriei umane. Că topurile în care a dus orașul sînt cele ale hoției porcești din banii publici, ale bizareriei patologice, ale curcilor jumulite, cu pene de păun în dos.

Pînă cînd hingherii care dorm demult îl vor duce pe acest maidanez politico-administrativ în grădina zoologică potrivită, după gratiile ultra-meritate, pseudo-lupul halva merită un singur răspuns : marș, javră !

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here