Deputatul USR Iulian Bulai este solidar cu miscarea anti-Chirica din PNL Iasi

Deputatul USR Iulian Bulai a postat luni un mesaj pe pagina sa de Facebook, in care declara ca este solidar cu miscarea anti-Chirica din PNL Iasi:

“Recent am fost întrebat dacă m-aș vedea coleg cu cineva din PNL. Nu am răspuns pe loc.

Astăzi am acest răspuns: Etienne Ignat, prim-vicepreședinte la PNL Iași, unul dintre puținii oameni care au reușit să facă o opoziție vizibilă și vocală față de desemnarea pesedistului Mihai Chirica drept candidat PNL la Iași. Aș putea fi coleg cu oameni ca tânărul penelist.

Nu îl cunosc personal pe Etienne. Dar îi admir curajul. Bafta în lupta și reforma internă. Mă bucur să văd și anticorpi la PNL. Chiar dacă sunt puțini. Cazuri izolate. Prezența unor oameni ca el mă face să nu îmi pierd toate speranțele. Dacă nu va fi exclus din PNL până la alegerile parlamentare, Etienne este un tânăr politician care merită să fie urmărit.

Etienne Ignat:
“Eu am scris o scrisoare deschisa cu tot sufletul și cu bună intenție. În cadrul partidului nu am fost invitat în forurile statutare superioare sa discut dacă suntem de acord cu racolarea primarilor din PSD. Consider că tine de normalitate să sesizam aceste derapaje atunci când ele apar, fără sa ne simțim într-un fel sau altul constrânși! Dacă nu pot spune ce gândesc și simt nu știu de ce mai fac parte dintr-un partid.
Ion Raţiu: „Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine!””

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here