Dacă-i pe bani, cu plăcere

Când te uiți prin poze, parcă n-ai crede că, un nene vice de la primărie are atâta putere-n pix, astfel încât să lege sau să dezlege fel de fel de hâțoage și țidule, de pe urma cărora o seamă își freacă palmele și cealaltă pumnii.

S-o ajuns și la dușmănii, și la vorbe grele cu referire la origini materne, bașca promisiuni de schimbat caroseria bucilor obrajilor pe persoană fizică. Toate astea pentru o amărâtă de semnătură din pixul gândirii, care trebe pusă unde-i drag omului. Adică lângă „se aprobă“. Dar toate astea-s efemere.

Și funcțiile, și dușmăniile, mai cu seamă dacă, există un element de mediere cu un picior în luntrea cejeului și alta-n cea a primăriei, care a reușit să-i pună la aceeași masă de dom vice Gabi de la primărie și pe principele Tătărașului sau nea Ghiță Cheșcu, pentru netezirea unor asperități trecute și altele viitoare, conform principiului major, cităm: „o mână spală, cealaltă șterge urmele“.

Cât despre costurile acestei concordii de conjunctură nu avem știință, dar punem rămășag că dom vice Gabi are un off shore palmat pe la Ciric, de care nu știe nea Ghiță și el posesor de ceva similar, dar mai pe lângă casă. Așa că, nu-s probleme.

Aghentu 007,5

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here