Costel Alexe o ia spre pîrnaie

Dacă v-ați întrebat cumva ce caută șatra de gagii a consilierilor județeni bahluiezi, cu ședința, la Biblioteca Centrală Universitară, și n-ați găsit un răspuns plauzibil, iaca, aflați acu’. Nu, bimbloteca ‘ceea nu-i în centru, e clădirea aia veche și renovată de la poalele Copoului, pe stînga, cum urci dealu’, sau pe dreapta, cum te duci spre Păcurari ( nu, bulibașnice lăberal Costrică Șărban, ,, plauzibil ,, nu e ceva plăcut auzibil ).

Car’va’s’zică : șeful Consiliului Județean Iași, celebrul client DNA Costel Alexe, a vrut să facă ședința la biblioteca din buza Copoulu’ ca să se obișnuiască, încet-încet, cu urcatul mai în deal, după cazarma aia mare a armeții, tot pe stînga. Pe strada Dr.Vicol 10, o ogradă mare, cu garduri înalte, de beton, și zăbrele la ferestre, cu bă’eți cam tatuați pe la geamuri.

E’zact, pîrnaia ie, stimați peneliști. Cu drumul spre ea vrea să se obijnuiască micul J.R Ewing lăberal de la Consiliul Județean, după ce-o să lase ranch-ul de pe malu’ Prutulu’ și o să îmbrace izmenele vărgate. Izmene trainice și protectoare, din tabla aia livrată cu tonele de la combinatul din Galați. Mda, izmene de tablă, că bă’eții ăia tatuați îs aprigi la sentimente.

Lasă, Cockstele, nu te întrista, c-or să-ți aducă pachet, la vorbitor, și prezidentul tău Joianis, și colegu’ Rareș Bogdan : telemea d-aia bună, de Sibiu, și ciocolată de-Mbrukseles, bam-bam-bam. Hai, liberare !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here