Cornel Dinicu, foarte relaxat în spatele gratiilor. Gluma făcută de el i-a șocat pe polițiști

Patronul „Ferma Dacilor”, Cornel Dinicu, a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile și se află în detenție la Arestul Inspectoratului de Poliție Județean (IJP) Prahova. Această decizie a fost luată în urma tragediei din a doua zi de Crăciun unde fiul său cel mic, Victor Dinicu, a fost una dintre cele 8 victime ale incendiului devastator .

Cu toate că Cornel Dinicu trece printr-o tragedie personală, comportamentul său în detenție a adus noi controverse. Conform informațiilor obținute, într-un moment tensionat în celula sa, Dinicu ar fi făcut o glumă macabră, șocând polițiștii de serviciu.

Potrivit surselor, atunci când a observat un bec pâlpâind în celula sa, Cornel Dinicu le-ar fi spus polițiștilor să fie atenți, sugerând că oriunde merge el, incendii devastatoare au loc. Mai mult decât atât, a avertizat că, în cazul în care centrul de detenție de la Prahova ar lua foc, „sigur nu scapă nimeni cu viață”. Această glumă a fost primită cu uimire și preocupare în rândul forțelor de ordine.

Conform informațiilor furnizate de ziare.com, Cornel Dinicu a fost plasat într-o celulă împreună cu alți patru deținuți. Sursele afirmă că Dinicu a avut un comportament aparent cooperant, oferind țigări și mâncare colegilor săi de cameră. Se pare că a beneficiat de sprijin financiar din partea familiei, primind bani pe card, iar fiul său cel mare l-a vizitat deja în detenție, aducându-i un pachet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here