Tranzacția anului: un mare hipermarket dispare total din România

O tranzacție impresionantă se desfășoară în piața hipermarketurilor din România, întrucât Carrefour a achiziționat Hipermarketul Cora și își informează cu transparență clienții despre schimbările iminente. Această mișcare ar urma să se finalizeze până la sfârșitul anului 2024, marcând o etapă semnificativă în evoluția lanțurilor de magazine din țară.

Încă din noiembrie 2023, Carrefour a emis un anunț oficial privind finalizarea tranzacției cu Grupul Louis Delhaize și preluarea tuturor activităților brandului Cora din România. Această preluare include cele 10 hipermarketuri și 9 magazine de proximitate, cu peste 2000 de angajați care devin parte a echipelor Carrefour.

În comunicatul oficial, Carrefour a subliniat că procesul de rebranding va avea loc treptat și se va încheia la sfârșitul anului 2024. Carrefour se angajează să ofere clienților o experiență îmbunătățită în noile hipermarketuri și magazine de proximitate. Hipermarketurile Cora vor începe procesul de transformare la finalul anului 2023, odată cu lansarea campaniei „Cora devine Carrefour,” menită să ajute consumatorii să se obișnuiască cu noile beneficii.

Procesul de integrare va păstra produsele și furnizorii consacrați, îmbinându-le cu produsele locale, expertiza comercială și standardele de calitate Carrefour. Clienții vor continua să se bucure de practicile eficiente existente, iar strategia de implementare va asigura o integrare fluidă a ambelor universuri comerciale.

Carrefour a subliniat că hipermarketurile Cora vor rămâne deschise pe cât posibil în timpul procesului de transformare, în timp ce magazinele de proximitate vor fi închise temporar pentru a se adapta rapid la noul format Carrefour Express. Abordarea aceasta se extinde și la relația cu furnizorii și alți parteneri, asigurându-se că aceștia se conformează rapid la toate procedurile și standardele Carrefour.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here