Concurs de împrejurări cu premii gheboase, dar sincere

Se tot zice că târgul Ieșilor ar fi destul de mic și dacă scapi un vânt în Păcurari îl auzi pozitiv în Ciurchi, dar nici să afli un loc de stat de vorbă mai ferit să nu mai fie de găsit?

Se pare că nu, și asta s-o văzut și duminică pe la prânz când în benzinăria de la ieșirea din Târgu estetic distinsul nostru edil a avut un fel de program de audiență în aer liber, taman când lumea se culcă după ce-o mâncat, adică orecum pe șest, dar în văzul lumii.

Și cum dialogul de la edil al cetățean exclude prin definiție a treia persoană, aceasta s-a adăpostit pe bancheta din spate a mașinii lui dom Mișu, așteptând cumsecade sfârșitul întrevederii. Acuma, nu vrem să comentăm maniera de a oferi audiențe a distinsului, ci ne punem o seamă de întrebări pe care vi le oferim spre dezbatere și dvs..

Așadar:
1. De ce la Târgu Frumos și nu la Iași? Suplimentar: De ce în benzinărie și nu la primărie?
2. Ce trebuia să se dezbată la Târgu Frumos și nu la Iași?
3. De ce s-o urcat ăla în merțul lui dom primar? Dacă o lăsat niște viruși, ori Doamne ferește altceva?
4. Candidează dom Mișu și la Târgu?
Vă invităm să răspundeți și mneavoastră la ele, iar cel ce nimerește cel mai bine primește ce trebuie și ceva în plus, bașca mulțumiri. Dacă nu, reportăm câștigele și dăm noi răspunsurile, dar să n-avem pretenții, da?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here