Cumetre, ba pe-a mă-tii, da?

Și unde lumea băga falanga-n jar că oameni mai de ispravă ca cei doi cumătri din Roznovanu nu-s, mai ales când e vorba de vreo autorizație, semne că tandemul a început s-o ia încet împotriva vântului s-au consumat cu vreo două săptămâni, hai două și ceva în urmă, când junele edil l-ar fi prins cu ocaua mică pă vicecumătrul și i-a scăzut nota la purtare, asta în afara retragerii ambasadelor, ce-i drept unilateral.

Iată că, nu demult, o altă ședință ordinară, ca să nu-i spunem regulată, i-a scos la rampă pe cei doi pomeniți, cam de pe poziții tip șoarece-pisică, cumătrul plin luându-l serios la muștruluit pe inferior pentru activitatea testiculară de tip – particip dar nu mă bag- ce l-a cam scos din fengshui, mai cu seamă că trece printr-o perioadă cu Mercurul retrograd și nici Jupiter nu-i mai ține palma, că nu-l are la mațe pe Saturn și tot așa… până când trebe făcut vreun bloc.

Muștruluiala nu a avut efectul de ghiocel scontat, ba din contră, dom Hara s-ar fi bășicat și aproape că s-ar fi dat la dom „diriginte“, așa de obraznic, cică, ar fi fost reverul. Cert este că, după ieșirea vocală a vicecumătrului, în sală se auzeau muștele cum sforăie, ori din ce știm, dom Mișu nu-i genul să primească-n plex fără replică pe măsură, ceea ce însemnează că ori dom Hara i-a arătat maimuța, ori n-are de gând să-l însoțească-n Podu Roș, ambele premize fiind pentru un mic război de palat, ce l-ar putea costa destul de scump pe dom Mișu, evident, dacă ajunge în presă. Și-ajunge.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here