O mioriță liberală? De ce nu?

Unde credeam noi că între junele nostru edil candidat, plus baronete de Bahlui și dom ministru Costel ar fi ceva aidoma bibeloului de Dorohoi, iaca nu-i așa. O fi pus umărul ultimul la recenta mutare, dar decizia tot peste el s-a luat, făr-a se aminti vreun merit descris de mnealui ca argument pentru o astfel de manoperă.

Cert este că pe la colțurile rotunde, nu neapărat din casele pătrate, se vorbește despre o făcătură strașnică cu tot felul de mijoace specifice, prin care tot ce a mișcat în jurul lui dom Alexe este luat la literă și virgulă în șperanța găsirii de elemente deloc potrivite poziției sale. Sigur, vă întrebați, dar cine ar face așa ceva?

Ei bine, luați în calcul cam câți inși cu lentile de contact albastre s-au procopsit în mandatul ce tocmai stă să apună pentru dom primare. Ba unul cu o casă la reducere, ba cu un teren, ba cu o autorizație și așa mai departe. Este cu cine? Este.

Și ar mai fi să este și vreo două bucăți detectivi particolari aduși de o apropiată amică avocat a lui dom Mișu pe statele mneaei de plată, specialiști în timpane și pupile, interesați de dieta lui dom Costel, garderoba, ce marcă de câine are, cu ce mână semnează, dacă bea apă când mănâncă și tot așa, de parcă ar fi mai al dracu’ca Al Capone.

Acuma noi nu băgăm mâna-n foc că ar fi și drept, dar asta cu politica cucului la dom Mișu s-o mai auzit, că tare ar vrea șefia filialei de partid after după alegere. Acuma ce-o zice dom Costel … vom vedea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here