Chirica + Puşcaşu = DNA ?

Toţi ieşenii care n-au plecat peste graniţă ştiu ce-s alea ” cimitirele pe roţi de la Unistil ” : nişte rable de autobuze care au circulat şi mai circulă pe traseele oferite generos de primăria lui Mihai Chirica, cumătrul lui Vasile Puşcaşu, patronul hîrburilor cu fum de eşapament cît mîna.

Ani de zile, pe banii noştri, primarul i-a umplut conturile cumătrului Puşcaşu, bazîndu-se pe faptul că ieşenii îs proşti şi tac, votînd tot PSD, iar procurorii ieşeni îs deştepţi şi se pricep să se uite în altă parte, cînd rahatul penal pute ca statuia de tizic bleu a Sfintei Codruţa Kövesi, doborîtoarea balaurului corupţiei.

Ca să scurtez povestea, că mă ia cu greaţă : tovarăşi procurori ieşeni, vedem şi noi, prostimea care vă plăteşte, un dosar cu mizeria asta a autobuzelor ? Ori cu alte asemenea mizerii cît casa ? Sau n-a venit încă aprobarea de la Statul de Drept, ăla cu epoleţi euro-atlantici roz şi chipiu maro, balcanic ? Întreb pentru un prieten, Vladimir Vladimir’îci îi zice. Nu, nu-i din Iaşi, stă mai departe oleacă. Da’ cu ajutorul vostru vine încoace, încet-încet.

Lucian Postu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here