Insectar de Bahlui: Chirica frinaru’ muta vint şi-aduce ploaie

Cu ocazia prilejului ploilor recente, Nulica primarul a facut ceea ce il invaţa mereu sfatuitorii lui de duzina, platiţi gras din banii noştri : s-a incordat teribel pe Facebook, ca sa vaza el popolul bahluian cu ci premar diştept, harnic şi prişeput l-o ferişit bunul domn zeu.

Aşa ca am aflat, mai intii, o mare chestie : primarul le-a dat ordin la leneşii aia din subordine sa ia masuri. Masuri pentru pijamale in dungi ori pentru izmene de tabla, asta puţin conteaza. Principalul e ca nulimea a aflat ca primarul lucreaza din greu. Adica da ordine. Ca şi cum ar trebui sa dea goluri la Campionatul Mondial de Fotbal. Mai ramine sa ne informeze ca a dormit bine, ca bea doi litri de apa, zilnic, şi ca ţine regim alimentar, pregatindu-se pentru Campionatul Judeţean de Dube, proba de perechi cu cumatru’ Gabi.

Dupa ce s-a incruntat la nevolnicii din subordine, Nulica frinarul a facut şedinţe extraordinare, a constatat ca e un fel de potop nemaivazut şi s-a stropşit la mai mulţi vinoveţi pintru degzastrul cari l-o facut ploili in oraş : constructorii care lasa aiurea materiale, mizerie şi deşeuri, aia de la E On care nu transfera comanda unor pompe catre Apavital etc. Pe scurt, piticul primarez a cerut ” maxima vigilenţa „, in stilul comunist al lozincii ” Sa facem totul ! „.

Poate aţi uitat : acest neg vorbitor face acuşi-acuşi 20 de ani de cind e in primarie. Ca director tehnic, vice-primar şi primar. De ce n-o fi facut in toţi anii aştia macar un sfert din lucrurile despre care leorbaie acum cu atita nesimţire ? Cind il mai vedeţi batind cimpii cu tupeu maxim, intrebaţi-l.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here