Doctor bolnav de golanie agresiva, in fruntea ALDE Iasi

@ dr. Razvan Constantinescu, sef de lucrari la Universitatea de Medicina ,, Gr. T. Popa ,, si medic primar la Clinica de Gastroenterologie a Spitalului ,, Sf. Spiridon ,,  , se comporta ca un golan agresiv in spatiul de comunicare virtual

@ profesorul de la UMF injura ca ultimul betivan scandalagiu si-i ameninta cu bataia pe cei care nu-i sint pe plac

@ golanul internetic cu halat alb a fost reales de curind in functia de vice-presedinte al organizatiei judetene a ALDE Iasi

Baiat de familie buna, apucaturi de scursura a societaţii

La prima vedere, dr. Razvan Constantinescu ar avea mai toate motivele sa fie un om decent . Tatal sau, Ioan Constantinescu, a fost un respectat profesor al Facultataţii de Filologie / Litere a Universitaţii ” Al. I. Cuza „, emigrind in ultimii ani ai dictaturii comuniste in Germania de Vest.

Dupa caderea regimului ceauşist, profesorul I. Constantinescu a revenit in Rominia, tot la catedra unde lucrase anterior, remarcindu-se şi ca activist al opoziţiei politice şi civice care, in anii de dupa decenbrie 1989, lupta impotriva puterii neo-comuniste. Mama doctorului Constantinescu a lucrat şi ea la aceeaşi facultate cu soţul ei, pe care insa nu l-a urmat in exilul din Germania Federala.

Conform informaţiilor vehiculate in lumea medicala ieşeana, naşul de cununie al doctorului Constantinescu e o persoana şi mai cunoscuta decit parinţii sai – prof.univ. dr. Vasile Astarastoaie, adica o persoana care are in CV multe funcţii grele : rector al UMF Iaşi, director al Institutului de Medicina Legala, preşedinte al Colegiului Medicilor din Rominia etc. E drept, dupa ce a fost condamnat penal, in urma unor procese care au stirnit multa vilva, profesorul Astarastoaie are imaginea patata, dar are in continuare o influenţa mare in lumea medicala şi in societatea mai mult sau mai puţin civila, fiind şi membru fondator al filialei ieşene a Grupului pentru Dialog Social.

Daca mai adaugam la aceasta ” rama ” şi faptul ca dr. Constantinescu e vice-preşedinte al organizaţiei judeţene ALDE şi vechi practicant al unui joc considerat select ( bridge-ul ), probabil ca mulţi s-ar aştepta ca personajul din portretul schiţat pina acum sa fie un gentleman aproape perfect. Eroare. Presupusul cavaler al decenţei injura in public, ca ultimul birjar, şi ameninţa cu ” datul la bot „, ca un golan de mahala.

„Da’ cine pizda ma-tii eşti tu ? „

Razvan Constantinescu are deja o miloasa tradiţie a gesturilor publice care stirnesc scandal. Anul trecut, el a devenit ” vedeta ” ştirilor de televiziune cu ocazia unei extrem de controversate postari pe Facebook, din care mai multa lume a inţeles ca profesorul de la UMF n-ar fi fost dispus sa le acorde ajutor medical manifestanţilor anti-PSD, in caz ca aceştia ar fi ajuns pacienţi ai doctorului de la Spitalul ” Sf. Spiridon „.

Acest episod de celebritate negativa a fost doar unul dintre virfurile prestaţiei agresive pe care vice-preşedintele ALDE Iaşi o are, zilnic şi intens, in spaţiul public al comunicarii virtuale. Neobosit in violenţa lui verbala, cu dese accente şi accese de joasa extracţie, dr. Constantinescu pare angajat mai degraba la divizia de injuratori a Facebook decit la Universitatea de Medicina ori la spitalul din centrul Iaşului.

Un astfel de virf mizerabil al golaniei agresive marca ” Razvan Constantinescu ” s-a consumat recent, cu puţin timp inaintea realegerii sale ca vice-preşedinte al ALDE Iaşi. Angrenat intr-o serie de atacuri la adresa preşedintelui Rominiei, dr. Constantinescu a rabufnit pe Facebook ca beţivan de mahala : ” Dacine pizda ma-tii eşti tu ? Vreo zeitate sibiana cu intelect ameliorat  ? „, a scris colegul lui Tariceanu, cu referire la fostul primar al Sibiului.

Injuratura profesorului de la UMF a fost urmata, tot in scris, de mai multe comentarii aprobatoare,   de opt distribuiri pe Facebook şi de 385 de aprobari prin ” like „, unul dintre cei 385 fiind liderul PSD-ist Codrin Ştefanescu, cunoscut pentru comportamentul sau agresiv şi golanesc din studiourile TV. Desigur, marile spirite se intilnesc mereu.

Profesorul de la UMF ameninţa cu ” datul la bot „

Agresivitatea verbala de joasa speţa nu e singurul fel de mizerie cu care ” opereaza ” dr. Constantinescu. Dupa injuratura de mama adresata preşedintelui Rominiei, liderul ALDE Iaşi s-a gindit probabil ca e momentul sa treaca la urmatorul nivel – violenţa fizica impotriva adversarilor politici.

Enervat de un gest discutabil al deputatului USR Cristian Ghinea, liderul ALDE şi-a exprimat regretul ca nu era de faţa in acel moment. Ce ar fi facut dl profesor al UMF daca ar fi fost linga deputatul Ghinea ? A spus-o chiar el, cu referire la parlamentarul din opoziţie : „i-aş fi spart puţin boticul „, a scris Razvan Constantinescu pe Facebook. Delicat, dl profesor universitar docent in golanie n-a scris ” bot „, fiindca dumnealui e intelectual, ce vulva lui materna …

Evident, ameninţarea cu violenţa fizica a fost urmata de obişnuitele comentarii aprobatoare, plus peste o suta de like-uri, printre care, desigur, şi cel al nelipsitului derbedeu TV Codrin Ştefanescu. Aşa ca dl golan ALDE s-a simţit şi mai taricean in muşchii lui cerebrali, afirmind, spre extazul fanilor sai, ca Varujan Vosganian, preşedintele ALDE Iaşi, nu l-ar fi exclus probabil din partid, daca l-ar fi lovit cu pumnul in faţa pe deputatul USR. Mai ramine sa aşteptam un CD cu manele UMFistico-ALDEiste : ” Pumnii mei minte nu are ” ( Razvan Brigistu’ de la Sfintu’ Spiridon feat Gigi Becali da la Athos, Pontos şi Haramis).

Dincolo de dezgustul firesc vizavi de acest comportament declasant al fostului director de la Institutul de Gastroenterologie, ar trebui sa urmeze, in mod normal, o reacţie ferma din partea ALDE, precum şi de la şefii UMF Iaşi şi ai Spitalului” Sf. Spiridon „. Desigur, asta daca nu cumva toate aceste presupuse persoane respectabile sint de acord cu mizeriile deversate in spaţiul public de acest doctor cleios, bolnav de golanie agresiva şi cronica.

 

 

Lucian Postu

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here