UPDATE Chirica, implicat intr-un grav accident rutier. Primarul era la volan si a ajuns la spital

UPDATE: Edilul a remis azi-noapte târziu un punct de vedere despre accidentul în urma catuia a avut norocul sa scape cu rani minore:

„Am trecut o cumpănă, în care poți vorbi despre cât de fragilă este viața. Tocmai terminasem evenimentul „Atipic Beauty”, unde cele mai multe femei frumoase erau în scaunul cu rotile din cauza unor accidente de circulație. Toate erau triste, dar aveau dorința de a merge mai departe. Astăzi e 8 Martie, sigur ar fi vrut să sărbătorească altfel, dar soarta așa a decis…

Ieri puteam fi ca ele, în scaunul cu rotile. Dumnezeu mi-a mai dat o șansa și-I mulțumesc pentru asta. Toți suntem bine, nimeni nu e rănit, iar mașinile se pot repara. De la Atipic Beauty am urcat la stadion să urez succes echipei, la pauză am decis să trec prin cartierul Alexandru cel Bun, să văd echipele care lucrau la marcajele rutiere… iar despre circulație… și am ajuns aici…

PS: Ca sa nu apăra dubii testul etilotest a înregistrat 0 pentru amândoi, iar la măsurarea mea celălalt șofer a fost martorul Poliției.

Vom trece și peste acest necaz!

În încheiere vreau să urez tuturor femeilor un sincer La mulți ani! Prețuiți viața și pe cei dragi de lângă voi!”

In urma cu cateva minute, primarul Mihai Chirica a fost implicat intr-un accident rutier in intersectia de la Moara de Foc. Aflat la volanul masinii de serviciu, primarului a fost lovit de un autoturism care a fortat culoarea semaforului.

Soferul din BMW a fost filmat in timp ce a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0% alcool in aerul expirat, spre deosebire de primar, care se presupune ca a fost testat  in ambulanta.

Din primele informatii acesta se afla in masina alaturi de fratele sau si veneau de la stadionul Emil Alexandrescu unde avusese loc meciul Poli Iasi – Dinamo. In urma impactului Chirica a fost transportat la spital cu rani la un picior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here