Cel mai periculos criminal român este ținut sedat, din motive de siguranță. A amenințat cu moartea chiar și conducerea închisorii

Gheorghiță Lipovan, criminalul român condamnat în Belgia pentru uciderea unui bijutier în 2010, creează haos în Penitenciarul Craiova, fiind cunoscut pentru comportamentul său extrem de violent. Deoarece reprezintă o amenințare pentru ceilalți deținuți și personalul penitenciarului, acestuia i se administrează medicamente pentru a-l calma.

Originar din Voluntari, Lipovan a fost căutat de poliția belgiană pentru implicarea în torturarea și uciderea bijutierului Dominique Legros din Bruxelles. Prins în România și extrădat în Belgia, acesta este considerat de autorități drept o adevărată „mașinărie de ucis.”

În prezent, Gheorghiță Lipovan se află în Penitenciarul Craiova, care operează în regim de maximă siguranță. Surse din Administrația Națională a Penitenciarelor dezvăluie că acesta este un deținut problematic, amenințând constant alți deținuți și având un comportament agresiv față de personalul penitenciarului.

De-a lungul timpului, Lipovan a fost subiectul mai multor incidente din cauza comportamentului său agresiv. În consecință, primește tratament medical specializat pentru a-i calma comportamentul.

Pe lângă faptele sale criminale, Lipovan a devenit cunoscut și pentru jurământul său de a-i omorî pe frații Nuțu și Sile Cămătaru, ca răzbunare pentru o presupusă sechestrare și constrângere la prostituție a iubitei sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here