Ce liberal eram dacă aș fi fost! (cazul Hara)

După tot balamucul făcut cu trecerea junelui edil și baron la liberali, în loc ca unii să cugete la o brumă de conștiință, ca să nu fie arătați și cu degetele de la picioare de către o seamă de cunoscuți, dar mai ales de necunoscuți, ei se dau în stambă și se declară pe nemâncatelea viitori deschizători pe listele făcute la sediul din Podu Roș, de parcă a deveni liberal e ca și cum ai sufla în ciorbă, ba și încă pe cai mari. Nu credeți?

Păi, întrebați prin Roznovanu cam ce zice dom vicecumătru, că de când cumătrul candidat și-o anunțat trecerea la partidul cu săgeată. Că el este 100 de procente liberal și va fi primul pe lista de conselieri, de parcă cei din partidul gazdă or fi fiind din paie sau un fel de piese de mobilier, fără gât și fără creieri.

Din păcate, dom Gabi nu știe cam care-i starea de spirit unde are de gând să se ducă primul pe listă și că nici cumătrul său nu este digerat pe deplin, pe motiv că decizia a venit de sus și ei au spus da, cam printre măsele.

Pe de altă parte, dacă-n partidul cu săgeată sunt oarece dezvoltatori imobiliari, atunci treaba-i bună pentru vicele pomenit, că el știe cum e cu autorizațiile, cu peturile pline cu verdeață aruncate prin grădină și alte acareturi de profil, dar astea-s vise, câtă vreme dom Mișu ar fi la butoane.

Pe cale de consecință, noi credem că dom vice Gabi nu-i pregătit să devină anonim

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here