Ce beneficii au suplimentele pe bază de L-Carnitină

Carnitina este denumirea generică pentru cele trei tipuri de substanțe :

  • L-carnitina
    • Acetil-L-carnitina și
    • Propionil-L-carnitina

L-carnitina este un aminoacid produs în general în cantități suficiente de corpul uman, dar sunt și cazuri când medicii recomandă suplimentarea acestuia.

Fiind un aminoacid implicat în transportul grăsimii în celulele musculare (mitocondrii) pentru a fi transformată în energie, L-Carnitina este inclusă în diferite formule de suplimente pentru arderea grăsimii.

Deși cel mai des vorbim de rolul L-carnitinei în arderea grăsimilor și în intensificarea procesului de slăbire, este bine de știut că acest aminoacid mai are și alte roluri, chiar mai importante, în organism :

  • L-Carnitina, care este de fapt forma biologică activă a carnitinei, are rolul sau de a transporta acizii grasi in muschi, așadar administrarea de suplimente poate duce la imbunătățirea performanțelor la sală, în special la persoanele cu carențe de carnitină în organism.
  • Pentru că acizii grași contribuie la sănătatea miocardului, L-carnitina poate fi folosită și în tratarea bolilor cardiovasculare. De asemenea, L-carnintina s-a dovedit eficientă în reducerea nivelului trigliceridelor și în cresterea nivelului colesterolului HDL
  • Datorită proprietăților antioxidante, acetil-L-Carnitina s-a divedit a fi un neuroprotector eficient, fiind utilizată și în tratamentul bolii Alzheimer.

Pentru a beneficia din plin de calitățile acestui supliment, Weider vă propune suplimente cu L-carnitină de cea mai bună calitate :

L-Carnitine Pack  Duo de la Victory Endurance :

Acest arzător de grăsimi conține ingrediente naturale care promovează termogeneza corporală. Conține ceai verde, scorțișoară, muștar, extract de coajă de portocală și piper cayenne. Acestea cresc capacitatea organismului de a reduce grăsimea prin intensificarea căldurii corporale.

L-Carnitine de la Victory Endurance reduce grăsimea corporală, crește energia în timpul antrenamentelor și susține pierderea în greutate. Este un produs excelent pentru cei care merg la sală în mod constant.

L-Carnitine Caps – L-Carnitină de cea mai înaltă calitate – CARNIPURE.

L-Carnitina previne pierderea țesutului muscular și stimulează secreția hormonului de creștere, prin menținerea nivelului de glucoză și glicogen în mușchi. În plus, combate uzura țesutului muscular. L-Carnitine Caps a fost obținut din ingrediente de cea mai bună calitate, astfel încât fiecare doză furnizează 1500 mg de L-Carnitină 100% Carnipure ™ pentru a avea grijă de sănătatea dvs. și pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele rapid și eficient.

Bucurați-vă de efectele benefice ale L-carnitinei cu ajutorul suplimentelor Weider.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here