Cele mai bune suplimente post antrenament

Dacă mergi deja la sală și ești preocupat de felul în care arăți și te simți, probabil că deja ești familiarizat atât cu exercițiile pentru diversele grupe musculare, cât și cu suplimentele alimentare pre workout, intra workout și post workout.

Dacă încă nu ești familiarizat cu aceste denumiri, ți le vom explica în cele ce urmează pe scurt.

Suplimentele pre antrenament conțin substanțe energizante (cafeină, vitamine, aminoacizi, electroliți etc), care îți oferă acel boost de energie de care ai nevoie înainte de începerea antrenamentelor intense.

Suplimentele intra workout – te vor ajuta sa te antrenezi la o intensitate mai mare, pentru mai mult timp, obținând astfel rezultate mai bune. Acestea conțin în general substanțe precum : aminoacizi BCAA, taurină, glutamină, vitamina B6, carbohidrați complecși și simpli.

Suplimentele post workout susțin refacerea musculară după antrenamentele intense, intensificând de asemenea creșterea și definirea musculară după sesiunile de exerciții.

Fit4Pro ți-a pregătit o selecție de suplimente post workout eficiente pentru ca tu să ajungi la rezultatele dorite în scurt timp :

L-GLUTAMINE 1400 MEGA CAPS

Vă recomandăm acest produs extraordinar ce conține o doză puternică de L-glutamină farmaceutic microionizată – 1400mg, într-o singură capsulă. Acest aminoacid este foarte important pentru metabolismul persoanelor fizic active, cântărind peste 60% din cantitatea tuturor amino acizilor ce se găsesc în celulele musculare.

 

OLIMP GAIN BOLIC 6000 – 3.5kg este un mix de pulbere pe bază de proteine și carbohidrați, supliment alimentar produs pentru a satisface nevoile persoanelor care fac efort intens. OLIMP GAIN BOLIC 6000 ® conține numai ingrediente de top : cazeina micelară, zer ultrafiltrat și proteină din ouă.

 

Total Recoveryde la Victory Endurance este un supliment special conceput pentru a micșora și pentru a eficientiza perioada de recuperare după o sesiune intensă de antrenament în sala de forță. Fiecare dintre componentele sale a fost atent selectată și testată științific în vederea îmbunătățirii performanțelor în competiții sau în sesiunile extreme de antrenament.

Alegeți din selecția noastră de suplimente post workout de înaltă calitate produsul care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here