Au fost identificați ucigașii omului de afaceri Adrian Kreiner. Cine sunt recidiviștii „Olteanu”, „Pușcărie” și Ghiță

Asasinii milionarului Adrian Kreiner au fost identificați. Toți trei provin din Dolj și au un istoric criminal, incluzând tâlhării și jafuri de milioane, similar cu cel din Sibiu. Chiar dacă nu se află în țară, procurorii presupun că au fugit în Germania sau Belgia. Ultimul suspect, un fost boxer, a părăsit țara la începutul săptămânii, în ciuda unei ample urmăriri polițienești ce îi era pe urme de multă vreme.

Toți sunt din Dolj, cu antecedente penale extinse, de la tâlhării la jafuri de milioane.

Primul suspect este Cristian Marian Minae, poreclit „Pușcărie”, care anterior a petrecut cinci ani în închisoare pentru un jaf. Acesta a fost implicat într-o spargere de un milion de lei într-o locuință din comuna Galicea Mare, Dolj, în timpul căreia a intrat peste doi soți, i-a legat și i-a amenințat cu un cuțit, furându-le banii și ascunzând restul într-un cuptor cu microunde.

Al doilea suspect este Costinel Cosmin Zuleam, cunoscut ca Olteanu, care, în 2020, a spart un magazin de telefoane dintr-un mall din Slovenia, făcând prăzi în valoare de 155.000 de euro. A fost prins de autoritățile slovene la scurt timp după jaf, fiind condamnat la 17 luni de închisoare.

Trioul asasinilor este completat de Laurențiu Ghiță, un fost boxer care a plecat din țară pe 13 noiembrie. Acesta a fost implicat anterior în furtul a peste 100 de pachete de țigări dintr-un magazin. Sora sa susține că el lucrează în străinătate de mulți ani și este nevinovat.

O coincidență interesantă este legătura acestor suspecți cu tâlhăria care a avut loc la doar 20 de kilometri de localitatea lor, aproape de jaful din Sibiu. În acea noapte, trei bărbați cu cagule și haine închise la culoare au pătruns într-un magazin și în casa proprietarului, făcând un jaf similar celui din Sibiu.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere au capturat mașina care i-a transportat pe cei trei asasini de la Deva la Sibiu. Aceasta se presupune că ar fi fost folosită și de Ilie Sitariu, complicele criminalilor, și de iubita unuia dintre ei. Cei trei urmează să fie arestați în lipsă și dat în urmărire internațională cel mai probabil în curând.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here