VIDEO din conacul spectaculos al lui bin Laden, lăsat în paragină

Un conac deținut familia bin Laden, situat pe malul unui lac din Florida, a rămas abandonat și nelocuit de peste 20 de ani, după evenimentele din 11 septembrie 2001. Clădirea, acoperită cu mușchi în anumite zone, a păstrat urme ale splendorii de altădată. Bloggerii Zack și May de la canalul de YouTube Urbax Vibes au dezvăluit secretele acestei proprietăți.

Conacul din Oakland a fost locuința lui Khalil bin Laden, unul dintre cei 54 de frați ai lui Osama bin Laden. Familia bin Laden a părăsit rapid Statele Unite după atacurile teroriste din 2001, motivând motive de securitate. Proprietatea are cinci dormitoare, cinci băi, un garaj pentru patru mașini, grajduri și o căsuță, fiind situată la mai puțin de 365 de metri de o plajă privată pe malul lacului Jones.

Bloggerii au descoperit unele elemente de lux în conacul construit în 1928, mult înainte de nașterea lui Bin Laden. Printre acestea, s-au numărat un prăjitor de pâine extensibil în bucătărie, o cadă cu jacuzzi într-una dintre băi și o fântână într-una din camerele de zi. Într-o încăpere spațioasă, au găsit o galerie de artă amenajată.

În timpul vizitei lor, bloggerii au observat semne de activitate recentă în conac, inclusiv ferestre deschise și semne de utilizare într-una dintre toalete. Localnicii au povestit despre cum familia bin Laden a fost autorizată să părăsească țara la 12 septembrie 2001, chiar și atunci când toate celelalte zboruri erau suspendate după atacurile teroriste.

Piscina luxoasă și plină de eleganță pe vremuri este acum acoperită de mușchi, iar conacul a devenit o relicvă congelată în timp, amintind de vremurile sale de glorie, dar părând abandonat și neglijat de ani de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here