Antrenorul de la FC Botoșani, Cristian Popovici, tocmai a fost demis

Foto: botosaneanul.ro

În urmă cu câteva minute oficialii de la FC Botoşani au anunţat că au renunţat la serviciile antrenorului principal Cristian Popovici ca urmare a seriei de şapte înfrângeri consecutive din cupă şi campionat înregistrate. Odată cu Cristian Popovici de pe banca tehnică va pleca şi secundul Marius Gireadă.

 

Anunţul a fost făcut în cadrul unei conferinţe de presă fulger organizată la sediul clubului local de fotbal la ora 15:00. Funcţia de antrenor principal ar urma să fie preluată de Valeriu Bordeanu care va fi ajutat de fostul tehnician de la FC Botoşani, Leo Grozavu. Acesta va veni la clubul local pe funcţia de director tehnic.

Decizia de una care era de aşteptat este cu atât mai surprinzătoare cu cât, imediat după meciul pierdut în faţa echipei Concordia Chiajna cu scorul de 0 – 2, Cristi Popovici a declarat public că este susţinut necondiţionat de finanţatorul Valeriu Iftime. El a venit însoţit la conferinţa de presă de preşedintele FC Botoşani, Cornel Şfaiţer care la rându-i a declarat că-l susţine pe băcăuan.

 

„A fost o seară mai agitată şi am hotărât să punem punct. Nu trebuie să fie supărat nici Cristi nici eu fiindcă am lucrat patru ani foarte bine împreună”, a declarat astăzi Cornel Şfaiţer după o discuţie îndelungată la stadion cu cuplul Popovici – Gireadă.

Oficialul botoşănean a mai spus că decisivă în luarea aceste măsuri de demitere a antrenorului a fost cea de-a doua repriză din meciul cu Chiajna motiv pentru care a hotărât rezilierea contractului pe cale amiabilă.

„E dureros să te desparţi de cineva cu care ai lucrat atât timp. E neplăcut şi pentru noi, eu am avut o discuţie şi cu Cristi. Uneori peste noapte îţi vin alte gînduri”, a mai spus Şfaiţer.

Preşedintele FC Botoşani a mai declarat că recunoaşte meritele tuturor antrenorilor care au fost pe banca tehnică iar Cristi Popovici va rămâne apropiat al clubului.

„Propunerea a venit din partea clubului şi am fost total de acord. Am intrat în gaura asta neagră şi nu am mai reuşit să vedem luminiţa de la capătul tunelului. Ieri m-am simţit mai rău când şi galeria striga „Demisia”. Oricum s-au obţinut mai mult de jumătate din punctele pentru evitarea retrogradării. Băieții, acum am vorbit o oră, nu vroiau să plec”, a explicat şi Cristi Popovici despărţirea de FC Botoşani.

 

 

(Sursa: botosaneanul.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here