American Corner’s Movie Club. „Cetățeanul Kane”, la Biblioteca Județeană Iași

Biblioteca Judeţeană Gh. Asachi Iaşi, prin Compartimentul American Corner, în parteneriat cu Universitatea de Arte George Enescu Iaşi, Facultatea de Teatru vă invită la American Corner’s Movie Club. Prin acest program American Corner Iaşi oferă publicului ieşean proiecţii ale unor filme celebre din cinematografia americană. Acestea pot fi vizionate joia, o dată la 2 săptămâni, la sediul bibliotecii din Bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt nr. 8-10, Galeriile Comerciale, la etaj.

 

Săptămâna aceasta, joi, 5 decembrie, de la ora 18 va rula filmul Citizen Kane ((1941, în regia lui Orson Welles, din distribuţie: Joseph Cotten, Everett Sloane), film distins cu un premiu Oscar pentru cel mai bun scenariu. Întâlnirile sunt moderate de asist. univ. dr. Ioana Petcu, de la Facultatea de Teatru a Universităţii de Artă ”George Enescu” Iaşi.

 

Accesul este gratuit pentru toţi utilizatorii înscrişi la Biblioteca Judeţeană Iaşi, pe baza permisului de intrare la bibliotecă. Pentru informaţii suplimentare nu ezitaţi să ne contactaţi la tel. 0758804011, pe e-mail (americancorneriasi@gmail.com) sau direct la sediul Bibliotecii Judeţene Iaşi, la Compartimentul American Corner.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here