Amenda simbolică primită de doi șoferi cu Ferrari și Lamborghini care au sfidat autoritățile, parcând ilegal chiar în fața sediului Poliției

Doi membri ai unui clan de romi din Lugoj au fost amendaţi cu câte 435 de lei fiecare după ce au sfidat Poliţia, parcând ilegal, chiar în faţa sediului Poliţiei Lugoj, pe locurile rezervate maşilor de Poliţie.

Potrivit lugojinfo.ro, şoferii celor doua maşini au parcat bolizii ilegal pentru a merge să îşi bea cafeaua la una dintre terasele din zonă. Poliţiştii s-au autosesizat şi au aplicat câte o amendă de 435 de lei fiecăruia dintre cei doi şoferi.

Potrivit adevarul.ro, incidentul de la Lugoj nu este primul de acest fel. În august 2020, poliţiştii din Lugoj l-au amendat pe şoferul unui Lamborghini care a parcat, la fel, ilegal, în faţa sediului Poliţiei din Lugoj. Şoferul a contestat amenda în instanţă, iar în 16 noiembrie 2020, Judecătoria Judecătoria Lugoj a pronunţat o primă sentinţă.

Judecătorul a arătat că fapta pentru care şoferul a fost amendat e reală, dar amenda de 870 de lei e prea dură, astfel că amenda de 870 de lei a fost înlocuită cu avertisment. Sentința nu este definitivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here