Accident filmat pe Valea Oltului. Două mașini s-au ciocnit frontal violent după ce unul dintre șoferi a depășit linia continuă

Un șofer a surprins cu camera de bord momentul în care două autoturisme aflate în fața sa s-au tamponat violent pe Valea Oltului.

Accidentul a avut loc pe 31 iulie 2021, pe DN7/ E81, în zona dintre localitățile Râul Vadului și Câineni, în județul Vâlcea, la limita cu Sibiul.

Din imagini se poate observa cum șoferul mașinii aflate în fața celui care filma depășește linia continuă, intră pe contrasens și tamponează frontal violent un autoturism care circula pe contrasens. Imaginile au fost postate pe pagina de Facebook Accidente rutiere România.

Automobilul care a cauzat accidentul nu a accelerat și nici n-a semnalizat intenția de depășire, fapt care conduce spre ipoteza că șoferul fie a adormit fie era distras de gadgeturi sau de o conversație în mașină. Fotografii realizate imediat după accident.

În imagini se mai poate observa cum șoferul mașinii lovite scoate pe brațe un copil aflat pe bancheta din spate. Informațiile ulterioare furnizate de autorității arată faptul că era vorba despre o fetiță care a suferit răni ușoare și este în afara pericolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here