Am fost, suntem și vom fi, dar nu știm ce

Este o vorbă pe care o auzim tot mai des – „pe vremea noastră, eheee …“, care capătă altă valoare când o zice un fost ministru ori un fost patron de club de fotbal.

Că mai nou, nu știu dacă sunteți la curent, pardon, informați, la o cârciumă den Bucium unde bântuie (cică) urmași de-ai lui Burebista, obișnuiesc a se vedea la cearcăn un fost menistru de la noi, recte dom Relu, cu un fost patrone de echipă de fotbal, conu Adrian de la Vaslui, care n-are nimic de a face cu producția de păpușoi etalată în numele domniei sale.

Acuma e clar cam ce vrea să însemneze zicerea din început, mai cu seamă că nici transformatoarele nu mai sunt ce-au fost și nici FC Vaslui nu mai face act de prezență pe televizoarele noastre.

Dar ce-a fost e dat deoparte și chiar dacă doctrinar cei doi pomeniți ar trebui să fie ca pisica și dulăul, realitatea arată numai armonie și colaborare. Din presupunerile noastre, ori dom Adrian vrea să învețe cum e cu transformatoarele, ori dom Relu vrea să s-apuce de agricultură, că la fotbal nu-i speranță, ori amândoi au un interes comun să combine ceva pentru vacanța de vară.

Cât despre o posibilă relație comercială între cei doi, găsim că e greu de conceput, știute fiind experiențele mnealor în economia de piață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here