Alo, aterizează străbunica! Cu tot cu sabie și cântar, da?

Aflăm că șăful distinsei filiale de județ de la noi a partidul cu interesul naționale, în traducere liberă – unepereu, după ce-o dat cu bota-n baltă în urmă cu vreo doi ani, l-o ajuns stropii în zilele noastre.

Pe scurt, nea Mircea ar urma să susțină o serie de interviuri lămuritoare despre ce-o pățit doamna aia cu mașina dezfrunzită din serviceul mnealui, care s-o trezit și cu agregatul nefuncțional pe motiv de lipsă pese și cu edificiul corpului altoit gospodărește de domnia sa.

Acuma, ce-i drept, sună ca naiba, ca un conselier bimbaș de talia domniei sale să aibe de-a face cu justiția apolitică, pentru că nici avocatele plătit din gros n-a reușit să face mare lucru, probele din dosar fiind fără putință de tăgăduit. Am mai zice că dom Mircea poate se gândește să lungească ciorba până se prescrie fapta, dar nu băgăm dreapta-n ceaun, că doamna-n cauză face presiuni.

Așa că cei care vă mai vedeți cu șăfu de la unepereu, nu încercați să-i urați cu „la mulți ani“, că se interpretează și nu este bine, vorba unui clasic în viață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here