Alexe & Mihăiuc : ” înc-o limbă, și mă duc „

Parcă v-am mai povestit despre acest ornament televizionistic, cu pretenții de mare moderator, pe nume Ovidiu Mihăiuc. Fost atîrnător plătit gras la regia locală de apă rece-călduță ( vîndută drept apă caldă ), în vremea inculpatului Gh. Nichita, bolfoșelul tv și-a atins punctul maxim în materie de penibil dezgustător pe cînd lua leafă de la UM Digi 24. Mai exact, într-o emisiune în care un jeg pe nume Vasile Ernu spunea că pe vremea lui Stalin nu era chiar așa periculos sã fii contra dictaturii comuniste, iar ghițălul Mihăiuc zîmbea bovin la vorbele astea aberante și nesimțite, ca proasta-n tîrg, deși cică e mare specialist în istoria comunismului.

După ce UM Digi 24 l-a pus pe liber, chelnerașul tv și-a încropit o emicțiune pe iutub, unde face și el ce știe mai bine : o arde în figuri ” dă dreapta ” cu cine îi mai scapă o atenție, o măslină, o scobitoare străină. If iu nău uat ai min.

Și fiindcă acum, în zilele guvernării liberale, are balta pește ” dă dreapta „, mihăiucul deontologist a fericit audiența lui uriașă făcînd un interviu iutubez cu marele liberal fenechist & ministru orbănist Cooosteel Aaaaleeexeee ! Făărăă nuuumăăr, făărăă nuuumăăr !

Tema minunatei emicțiuni iutubeze era un drum neterminat de odiosul PSD și sinistra lui soție. Huooo ! Juuoos ! Ruuușiiine, ciumo roșie ! Desigur, cu acest prilej, marele om politic Costel Alexe a dat un magistral recital electoral, că doar acuș’ vin alegerile și ‘mnealui catindează pentru foncția de prezidente al Conciliului Giudețean Iași.

Sincer, n-am urmărit decît cîteva secunde din minunatul interviu, fiindcă izul de limbi mihăiuce, asezonat cu tarantele alexiste, era prea duhnitor. Așa că, în numele celor pe care i-a apucat greața din start ( și nu s-au mai uitat la toată pelteaua aia cafenie ), redacția noastră ar avea niște întrebări pentru deontologul nulii pe nume Mihăiuc :

– băi, mihăiucule, l-ai întrebat pe ministrul catindat și despre golăniile cu păduri tăiate penal, sau despre miile de căprioare sau ciocîrlii omorîte cu acordul lui ?

– da’ despre manglelile porcești ale colegului de partid liberal, primarul Chirica, ai zis măcar pîs ?

– de golăniile primarului liberal din Miroslava, recent condamnat penal, ai suflat ceva, mihăiuce ?

Etc.

Așteptăm răspunsurile pe adresa redacției. Pînă atunci, rămîne cum am stabilit : slugile limbiste cu legitimație de jurnalist sînt mai grețoase ca prostituatele de la gară. Alea măcar nu dau lecții de morală.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here