Actrița Ada Lupu, cu coada în iazul limacșilor

,, Lupa păcălită de limacși ,, ar putea fi titlul poveștii despre interviul oferit de actrița Ada Lupu, angajată a Teatrului Național, gazetei de perete a primăriei chiriciste. Cel care a momit-o pe juna actoreasă și militantă civică în balta mîloasă de la ,, Pravda ,, bahluieză e un ex-clovn de trei parale al unei televiziuni falimentate. Și, fiindcă clovnul ieftin a lingușit masiv, divuța a mușcat momeala, ca plătica în sezonul de reproducere.
Ok, ar fi de înțeles foamea de celebritate și publicitate a unei tinere actrițe. Da’ cînd juna actoreasă e și mare militantă anti-PSD a mișcării ,, Fără penali,, , iar gazeta de perete e organul de propagandă al unui primar cu lung pedigri pesedist, anchetat de DNA, nu vi se pare, don’șoară Lupu, că d’aia n-are ursul coadă ?
Ori, dacă maextrul și farul civic Rebengiuc a lins public  mina primarului Chirica, gazeta lui de perete a devenit, bruks, ,, Curierul lui Peter Brook ,, ? Divuță, divușoară, ăi fi cea mai actoreasă din țară, da’ oleacă de minte n-a stricat nimănui. Sau matale nu faci nici o deosebire între Peter Brook și Mișu Brucksture ?
Pont : în lipsa hîrtiei recomandate în decembrie ’89 de maextrul Rebenjiuc, se poate folosi și frunza de brucksture.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here