Actorul principal din serialul ‘Breaking Bad’, diagnosticat cu noul coronavirus

Actorul american Bryan Cranston, cunoscut pentru rolurile din „Trumbo”, „Argo” şi „Breaking Bad”, a dezvăluit că a fost infectat cu noul coronavirus, iar după ce s-a recuperat complet vrea să doneze plasmă.

Cranston a scris joi, pe Instagram, că „în urmă cu puţin timp” a fost diagnosticat cu Covid-19 şi a prezentat „simptome uşoare”.

„Acum, probabil vă simţiţi puţin legaţi, limitându-vă mobilitatea şi, ca mine, v-aţi săturat de asta! Ei bine, vreau să vă încurajez să mai aveţi puţină răbdare”, a scris el alături de o înregistrare video în care apare purtând mască.

Actorul în vârstă de 64 de ani a explicat că „deşi a fost destul de strict în respectarea protocoalelor”, el a contractat totuşi Covid-19.

„Sună descurajant acum că peste 150.000 de americani au murit din cauza asta”.

Cranston se consideră „unul dintre norocoşi” pentru a prezentat simptome uşoare. „Vă îndemn să purtaţi masca asta nenorocită, să continuaţi să vă spălaţi pe mâini şi să vă distanţaţi. Putem invinge, dar DOAR dacă respectăm regulile împreună”.

El a mai spus că, odată ce a fost declarat vindecat, vrea să îi ajute pe alţii şi să doneze plasmă la UCLA Blood and Platelet Center.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here