ȚEAPA anului pe litoralul românesc, în plină pandemie: Poliția a mers URGENT peste afaceriști

Țeapa anului pe litoralul românesc, în plină pandemie, acolo unde unii români par să fie dispuși la orice ca să facă bani rapid și fără muncă. Polițiștii fac cercetări pentru evaziune fiscală și înșelăciune în urma unui control făcut la o firmă din Eforie Nord, care le promitea turiștilor, în schimbul unor sume de bani de până la 400 de euro, promovare în show-business, conform Mediafax.

Potrivit IPJ Constanța, polițiști au făcut un control la o firmă din Eforie Nord, suspectă de practici comerciale înșelătoare.

„La data de 29/30 iulie a.c., polițiști de investigare a criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, împreună cu reprezentanți ai Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului, au efectuat un control la o societate comercială cu punctul de lucru în stațiunea Eforie Nord, privitor la desfășurarea unor practici comerciale înșelătoare, prin prestarea de servicii pe bază de tarif fix (119 lei/persoană, respectiv 398 de euro/persoană) constând în efectuarea de fotografii persoanelor interesate, cu promisiunea promovării imaginii acestora în media și lumea show-business-ului”, se arată în comunicat.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru înșelăciune și evaziune fiscală, după ce operațiunile comerciale nu au fost evidențiate, total sau parțial, în actele contabile ori în alte documente legale.

Polițiștii au ridicat 343 de lei și înscrisuri, în vederea continuării cercetărilor sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here