Accident rutier în Canta: 3 autoturisme implicate, 3 persoane necesită asistență medicală

Un accident rutier grav s-a produs astăzi în municipiul Iași, pe strada Canta. Au fost implicate trei autoturisme. În urma impactului au rezultat 6 victime, dintre care 3 au necesitat asistență medicală.

Evenimentul  a generat o mobilizare rapidă a echipajelor de intervenție. La fața locului a sosit o autospecială de intervenție și stingere cu modul de descarcerare, precum și două echipaje medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Iași.

Autoritățile au acționat rapid pentru acordarea primului ajutor și transportarea persoanelor rănite la spital. Cele trei autoturisme implicate au suferit avarii semnificative, iar zona a fost securizată pentru gestionarea traficului și evitarea unor eventuale complicații.

Resursele de intervenție rămân prezente la locul evenimentului pentru a asigura toate măsurile necesare și pentru a facilita investigațiile ulterioare. Șoferii sunt sfătuiți să evite zona pe cât posibil, pentru a permite autorităților să desfășoare operațiunile în condiții optime.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here