Accident grav cu șapte răniți pe E85

Șapte persoane au fost transportate la spital în urma unui accident rutier petrecut pe E85, la ieșirea din municipiul Buzău, în care au fost implicate două autoturisme. Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Buzău, evenimentul a avut loc când șoferul unui autoturism, în vârstă de 51 de ani și din Bacău, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de mers și a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, condus de un șofer de 50 de ani din Ulmeni, pe aceeași bandă de mers.

În urma impactului, șapte persoane au fost rănite și transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Printre victime se află ambii șoferi implicați în accident și o pasageră de 43 de ani din Bacău, care se afla în mașina șoferului de 51 de ani. De asemenea, din mașina conducătorului auto de 50 de ani, au fost răniți alți patru pasageri cu vârste cuprinse între 54 și 50 de ani, toți din comuna Ulmeni.

Autoritățile au întocmit un dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili toate împrejurările în care s-a produs accidentul. Ancheta vizează clarificarea responsabilităților în ceea ce privește schimbarea direcției de deplasare și eventuala nerespectare a regulilor de circulație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here