A fi sau a nu fi … băgat! This is the question, măi dragă!

Tot în sfera politici de pe axa Piața Unirii – Podu Roș, aflăm că domnu Chirica se dă deja în interiorul filialei din Podu Roș a partidului cu săgeată, semn că jocul de gleznă și mai mai cu seamă speculațiile din jur n-au fost degeaba.

Deși oficial nu s-a petrecut nimic, surse din spectrul politic înconjurător menționează zicerile lui dom Mișu, care tot pomenește de o discuție de altă ligă cu Orban (pentru intimi, nea Sică) și în care ar fi fost acceptat până la urmă între sânii liberali, cu condiția să jure cu dreapta pe scripturi, că nu calcă pe bec ca-n cazul PSD –ului, mai mult, să fie un susținător de nădejde al lui nea Sică în potențiala luptă „fratricidă“ cu Rareș Bogdan, care până acum s-a poziționat de cealaltă parte a lui Johannis, când era vorba de poze.

Totuși, mi-e greu să cred că Ludovic trece peste cuvântul președintelui, care a zis un „nein“ tradus pe românește destul de bine în precedenta vizită de la Iași, de-o rămas dom primare al nostru cu trandafirii nedăruiți.

Cert este că junele nostru primar are nevoie de un partid. Care o fi ăla, n-avem cum spune, pentru că la o analiză mai aplicată, domnia sa este un factor de risc electoral, asta dacă nu se reușește atenuarea prezenței vilelor și sutelor de mii de epuroi din dotarea pruncului. Ori un astfel de proces costă. Și nu puțin. Iar la seceta asta …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here