Vin vremuri nașpa. Liberalii iubesc trandafirii!

Un episod interesant din telenovela frăției cu necuratu’ până treci puntea s-a petrecut recent într-o formulă inedită.

Am rămas profund surprinși de elogiile pe care Rareș Bogdan i le-a adus la scară națională lui Mugur Cozmanciuc, lider PNL de Neamț, aflat pe lista scurtă a celor nesuferiți de pipota președintelui de la Cotroceni, pentru simplul motiv că și la urechile domniei sale au ajuns o serie de informații despre blaturile numitului cu actualul șef de la CJ-ul locului, recte domnul John Arsene, recunoscut de public și ca purtător de șosete în situații intime, acestea fiindu-i și poreclă pentru multă vreme de acu înainte.

În atari condiții, dom Motreanu și Marian Petrache, protectorii și susținătorii domnului Mugur, au cam intrat la idei, fiind forțați să găsească o cale de ridicare în ochii președintelui a meritelor lui Cozmanciuc.

Treaba a fost oarecum simplă, pentru că prestația președintelui Arsene a fost cam de noncombat la turul doi, astfel că liberalii au luat ce au vrut la Neamț, iar filiala putea fi ridicată în slăvi de Rareș Bogdan, după cum am spus în debut.

Așa că până la proba contrarie, a se citi până trec alegerile de la anu’, președintele bine făcut trebuie să închidă ochii, iar tandemul deja notoriu trebuie să fie mult mai discret, că altfel se rupe calimera și se mai și duce la vale partidul, ceea ce ar fi nasol pentru o listă destul de lungă începând cu Cozmanciuc, Petrache, Motreanu. Vedem …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here