20.000 mp de spații verzi în inima Copoului. Clienții Copou Garden Residence vor avea cel mai mare parc verde rezidențial din Iași

Primul bloc al proiectului imobiliar Copou Garden Residence este aproape de finalizare. Lucrările la cel mai impozant ansamblu imobiliar din Copou au evoluat conform graficului asumat de dezvoltator. Blocul se află în ultima fază de execuție, urmând a fi dat în folosință în perioada imediat următoare. Se lucrează intens la interioare, dezvoltatorul alegând pentru clienții săi finisaje de top pentru a da o notă de lux unui proiect emblematic pentru Iași. Totodată, lucrările la cea de-a doua clădire a complexului avansează rapid. Chiar dacă ne aflăm în sezonul de iarnă, în șantier s-a lucrat în ritm normal, astfel că structura blocului al doilea este finalizată, iar zidăria este realizată în proporție de 80% . În scurt timp se va trece la montarea termosistemul, după care se va intra în linie dreaptă cu instalațiile și amenajările interioare. Ambele clădiri vor fi date în folosință anul acesta, dezvoltatorul urmând să înceapă în paralel lucrările la alte două clădiri din complex.

Cel mai mare parc verde rezidențial din Iași

Principalul neajuns al orașelor mari îl reprezintă poluarea, iar cea mai bună armă împotriva efectelor sale nocive sunt spațiile verzi. Amplasat într-o zonă neviciata de poluarea generată de traficul intens din interiorul orașului, dar în același timp foarte aproape de centrul orașului, ansamblul Copou Garden Residence va dispune de cel mai mare parc verde rezidențial din Iași, proiectat ca o oază de relaxare și de bucurie pentru cei mari și cei mici deopotrivă. Grădina de 20.000 mp va fi unică în Iași și va impresiona prin diversitatea de vegetație și prin amenajarea peisagistică realizată de profesioniști renumiți din Italia care au dezvoltat un design ce combină stilul urban cu cel natural. Așa a apărut un tip de mediu complet nou, ecologic și natural, precum și activ social. Pe lângă varietatea de arbori și arbuști ornamentali, spațiul verde din Copou Garden Residence va include alei de promenadă, zone de relaxare, terenuri de tenis, zone pentru alergat, parcuri de joacă pentru copii sau patinoar în sezonul rece, motiv pentru care proiectul și-a câștigat numele de ”Palas-ul Copoului”.

Finisaje de lux

Copou Garden Residence a fost proiectat și gândit cu scopul de a redefini standardele locative din Iași, oferind avantajele reale celor ce își doresc să înceapă o viață nouă într-un zonă deosebită și într-un apartament cu un grad ridicat de confort. Fiecare apartament este proiectat în detaliu, atenția fiind îndreptată către eficientizarea spațiului din locuință, punând astfel în valoare fiecare colț al casei, fără a avea spații nule. Pentru a reda o atmosferă modernă și reconfortantă, apartamentele vor dispune de finisaje de lux, realizate cu materiale din game de top care aparțin unor furnizori renumiți ai pieței.

 

Zonă comercială cosmopolită

Copou Grand Residence va include o zonă comercială ce va reuni o selecţie magazine de top, restaurante elegante, cafenele de inspiraţie internaţională şi alte atracţii definitorii pentru atmosfera cosmopolită. Zona comercială va fi completată de una de servicii unde atât locatarii complexului cât și toți cei care locuiesc în zona Copou se vor putea bucura de facilitățile puse la dispoziție de dezvoltator: grădiniță și scoală primară, sală de fitness, salon de înfrumusețare, barber shop, clinică medicală, SPA etc. Copou Garden Residence va pune la dispoziția comunității și un market care să asigure confortul necesar și care vă va ”priva” de aglomerația din supermarketurile orașului.

1.250 locuri de parcare pentru rezidenți

Viitorii membri ai comunității  vor putea alege apartamente cu 1, 2 sau 3 camere. Ansamblul imobiliar va cuprinde 280 de apartamente cu o cameră, 560 de apartamente cu două camere si 280 de apartamente cu trei camere, pe site-ul companiei fiind detaliate toate suprafețele și facilitățile disponibile. Complexul rezidențial va dispune de 1250 de locuri de parcare La subsol și demisol se vor mai regăsi adăposturi pentru apărare civilă, spații de depozitare pentru locatari și spații tehnice. Cele mai apropiate construcții din vecinătate se află la o distanță de 20,5 metri față ansamblul rezidențial.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here