VIDEO După Dorian Popa, a venit rândul lui Bogdan de la Ploiești. Artistul a fost oprit în trafic și testat cu drugtest

La câteva zile după ce influencerul Dorian Popa a fost prins drogat la volan, manelistul Bogdan de la Ploiești a fost oprit de poliția din București în cadrul unui control de rutină. În ultima vreme, controalele în trafic s-au intensificat în capitala României din cauza creșterii numărului de șoferi depistați sub influența substanțelor interzise. Cu toate acestea, rezultatul testului cu aparatul drugtest a fost negativ, dovedind că artistul nu consumase substanțe interzise.

După ce a fost eliberat, Bogdan de la Ploiești a ales să împărtășească experiența sa cu fanii pe TikTok. Într-un videoclip postat pe contul său personal, el a povestit că în momentul controlului se îndrepta spre biserică și a profitat de ocazie pentru a-i îndemna pe fanii săi să aibă grijă de viața și sănătatea lor.

„Mă oprește tot Bucureștiul încontinuu. Au testat droguri, alcool, control în portbagaje, control în portofel, control copii dezbărcați, dați jos… tot. Mă oprește toată România. Acum trebuia să ajung și eu într-o jumătate de oră la biserică, dar s-a dat totul peste cap, asta este. Mulțumim, să fim sănătoși și să aveți grijă de viața voastră, că e cea mai importantă!”, a spus artistul în videoclipul pe care l-a făcut pe TikTok.

Sursa: Spynews

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here