VIDEO Dorian Popa, reacție după ce a fost prins drogat la volan: „O greșeală flagrantă pe care mi-o asum”

Dorian Popa a oferit o reacție publică după ce a fost oprit la volan sub influența substanțelor interzise pe 28 octombrie. Vloggerul și-a cerut scuze public, recunoscând că a consumat canabis cu câteva zile înainte de a fi prins de poliție. El a declarat că a făcut o greșeală flagrantă, asumându-și responsabilitatea pentru acțiunile sale.

Într-un videoclip postat pe YouTube, Dorian Popa a împărtășit că nu dorește să se scuze, ci doar să ofere contextul în care s-a produs incidentul. El a menționat că, de obicei, folosește serviciile unui șofer numit Edi pentru a participa la evenimentele din țară, dar în ziua incidentului, se afla în apropierea casei și a ales să conducă el însuși, deși era conștient că avea substanțe interzise în sistem. A recunoscut că acest comportament a fost o greșeală gravă.

„Vreau să îmi cer scuze tuturor celor care mă urmăresc, care își încep dimineața cu vloggurile mele. Am greșit indiscutabil la vârsta și experiența pe care o am. Îmi pare nespus de rău. Prin ceea ce am făcut am dat un exemplu negativ și prin ceea ce urmează vă spun că nu vreau să mă scuz, ci doar să relatez contextul în care s-a întâmplat. Nu mă scuz, îmi asum pe deplin consecințele acțiunilor mele. Recunosc, am consumat canabis, nu în ziua în care am fost oprit de poliție, ci am consumat, lucru pe care, așa cum v-am spus, îl regret, mai ales pentru că eram conștient că poți ieși pozitiv la această substanță chiar și după câteva zile”, a spus Dorian Popa.

Dorian Popa a adăugat că este conștient de impactul negativ pe care l-a avut asupra publicului său și a dorit să-și exprime regretul pentru exemplul negativ oferit. El a subliniat că nu se scuză, ci își asumă pe deplin consecințele faptelor sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here