FOTO, VIDEO- Accident mortal la Războieni! Traficul este blocat pe ambele sensuri

În această dimineață, în localitatea Războieni, comuna Ion Neculce din Iași, s-a produs un accident rutier grav în care au fost implicate un autoturism și un microbuz. Din primele informații, au fost identificate 5 victime dintre care una a fost declarată decedată, o altă persoană se află întinsă pe carosabil, iar o victimă a fost încarcerată. Alte persoane prezintă leziuni minore.

Victima încarcerată, o femeie în vârstă de 56 de ani, a fost eliberată și predată echipajului medical pentru acordarea îngrijirilor necesare. Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri de mers. În ceea ce privește cauza producerii accidentului, aceasta nu este cunoscută la momentul informațiilor inițiale.

La locul incidentului au fost trimise mai multe echipe de intervenție, printre care Detașamentul de Pompieri Tg Frumos, o echipă de descarcerare, o autospecială de primă intervenție, două autospeciale cu apă și spumă, precum și un echipaj de prim ajutor și unul de la Serviciul de Ambulanță Județean. Autoritățile continuă investigațiile pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here