Veste şocantă: Ce cântăreţ faimos a recunoscut că e homosexual

După ani de speculaţii pe seama orientării lui sexuale, acest cântăreţ adorat de adolescentele din toată lumea a recunoscut în sfârşit că este homosexual. Despre cine crezi că e vorba?

 

S-au făcut multe glume pe seama fizicului său fragil şi pe seama vestimentaţiei sale, însă el a susţinut tot timpul că îi plac fetele şi chiar a avut o relaţie foarte mediatizată cu o frumoasă actriţă.

 

Însă zilele trecute, Justin Bieber a decis că e timpul să recunoască ceea ce mulţi bănuiau deja.

 

Reprezentanţii cântăreţului au emis un comunicat de presă în care acesta declară că este gay şi că e mândru de orientarea lui sexuală. Atunci de ce s-a ascuns atâta timp?

 

„M-am temut de reacţia fanilor mei şi de influenţa pe care această veste o va avea asupra lor. Dar după o lungă perioadă de gândire am decis că a venit timpul să fiu sincer cu ei. Fanii mei au crescut odată cu mine şi consider că acum sunt pregătiţi să ma înţeleagă. Poate unii din ei chiar se vor regăsi în povestea mea. Sunt homosexual şi nu îmi e ruşine de asta”, a declarat Justin Bieber.

 

Artistul, în vârstă de 19 ani, a avut până de curând o relaţie cu frumoasa Selena Gomez, aceasta fiind o încercare de a se convinge pe sine însuşi că nu este gay. Însă, după spusele lui, relaţia de durată cu o fată nu a făcut decât să-i confirme care sunt adevăratele lui preferinţe. Mama lui Justin, Pattie Mallette, a spus că ştia despre orientarea sexuală a fiului şi că acum o acceptă, deşi mult timp s-a învinovăţit pentru că l-a crescut singură şi nu a încercat să continue relaţia cu tatăl lui Justin. Pattie l-a născut pe Justin când avea numai 17 ani şi nu a fost niciodată căsătorită cu tatăl lui.

 

Se pare că Justin Bieber a luat decizia să recunoască faptul că este gay după o discuţie lungă cu Elton John, care la rândul lui este homosexual.

 

 

Sursa: unica.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here