O cântăreaţă celebră de la noi A ÎNCINS ATMOSFERA CU FUNDUL ACESTA! Ghiceşti cine e?

E blondă, frumoasă şi admirată de o mulţime de fani. Cântăreaţa din imagine este una dintre cele mai sexy artiste de la noi, iar la ultima ieşire a făcut din nou furori cu formele ei.

 

Este vorba despre Andreea Bălan, care a fost senzaţia serii la petrecerea de lansare a MTV Mobile şi aplicaţia MTV Under The Thumb. Cântăreaţa a purtat o rochie în stilul caracteristic, vaporoasă, sexy, scurtă în faţă şi lungă la spate. Ea a dansat şi s-a distrat la concertul susţinut de Alex Velea, însă la un moment dat a vrut să se odihnească, aşa că s-a aşezat cu fundul pe bară, oferind o privelişte ca la carte celor din jur, care au admirat-o.

 

 

 

Atmosfera la petrecere a fost încinsă de către Alex Velea şi dansatoarele lui. În timp ce Alex Velea a încântat publicul cu cele mai tari hituri ale lui, tinerii din LaLa Band şi Andreea Bălan au dansat pe tot parcursul spectacolului. La petrecere au fost prezenţi şi Marius Moga, Matteo, Max Dragomir, Adrian Sîna, trupele Akcent şi Red Blonde, Deep Central, Cristi Nistor, Kamara şi mulţi alţii.

Sursa: libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here