USR a stopat azi planul PSD și PNL! Baronii locali incompatibili nu pot candida pentru un nou mandat

Deputatul USR Cosette Chichirău a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care anunță că legea care ar fi permis primarilor și consilierilor incompatibili și aflați în conflict de interese să candideze a fost scoasă de pe ordinea de zi de la votul final al din Camera Deputaților:

„O lovitură grea dată tuturor baronilor locali, indiferent de partid. Planul lor era să treacă pe furiș o lege prin care să poată candida nestingheriți la alegerile viitoare toți aleșii incompatibili sau aflați în conflict de interese. La solicitarea colegului meu Stelian Ion, legea care ar fi permis primarilor și consilierilor incompatibili și aflați în conflict de interese să candideze a fost scoasă de pe ordinea de zi de la votul final al din Camera Deputaților.

Ce vreau să spun este că în această perioadă tulbure, forțele transpartinice care au ținut România în subdezvoltare se regrupează. În timp ce noi căutăm soluții la pandemie, ei își pregătesc campania. Și nu trebuie să-i subestimăm. Au bani, au oameni numiți în tot felul de instituții și, mai mult decât până acum, au șansa de a lucra nestingheriți la planurile lor. Această lege scoasă astăzi de pe ordinea de zi făcea parte din plan. Pentru moment, i-am oprit. Dar nu se vor da bătuți.

Așa că nu autonomia Ținutului Secuiesc este marele pericol, proiectul oricum neconstituțional, ci frăția baronilor PSD / UDMR / PNL care vor să-și păstreze puterea în teritoriu.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here