Ușor cu partidu-n curbe și peron pe stânga

De cealaltă parte a eșicherului politic de la noi, veselia s-o instaurat la partidul cu săgeată din Podu Roș, că, deh, au câștigat alegerile astea și sunt pe cai mari. Imaginați-vă că șăful filialei deja se vede în altă ligă și vrea să uite operația de scădere, motiv pentru care ar fi mărit cota de participare pentru posturi de conselier sau primăreți a doritorilor din teritoriu.

Toate bune și frumoase am zice, numai că și liberalii din județ se împart în două cete. Una formată din poeți și farmaciști, care se și văd pe funcție imediat ce ies de la dom’ Costel din birou, alta formată din martalogi de partid, care știu că la țărănoaia partidul este fix pix,  omul fiind cel ales și care preferă să aștepte ca partidul să vină la ei cu plicu-n sacoșă ca să candideze. Nu vin ei, vin alți, oricum n-au decât de încasat.

Așa că,  dom Costel ar face bine să mai cugete și să deie el ceva marafeți prin teritoriu, nu de alta, dar să nu se trezească cu candidați plecați în pribegie, ceea ce n-ar fi cușer când s-ar trage linia. Capisci?

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here