Tăcerea de aur cu lănțișor de argint

Tot după alegerile astea, bată-le să le bată cine trebuie, fiorul rece al statului pe bară sau opoziție s-a manifestat și printre actualii depotați, majoritatea celor ce-i cunoaștem preferând o dișcreție strașnică, la modul că preferă să vorbească despre prețul cânepii din Dubai decât despre politică.

Din surse demne de încredere, un cod portocaliu de emoții se perindă și-n jurul edificiului doamnei Camelia, care nu se simte deloc mișto la șefia comisiei de învățământ, ba mai mult ar fi determinat și un zumzet între lănțișoarele și pandativele din dotare.

Pe cale de urmare și la sfatul colegilor de barcă, doamna a băgat capul la cutie și nu-i de gîsit, darmite de vorbit. Cum ar zice un clasic, mersul pe burtă îți ține basca pe creștet, ca să nu mai pomenim de coafură, accesorii, deux pieces-uri … und so weiter.

Peste toate însă, preferăm să credem că doamna în discuție analizează cu abnegație peisajul politic local, în vederea unei breșe pe care să o anuleze prin prezența-i electorală, pentru că dacă a fost de dreapta ș-acu-i de stânga, ce mai contează o tură –n centru?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here