Urmează stația Podu Roș, peron pe dreapta …

Trâmbițata alunecare a lui dom Mișu din Roznovanu în barca partidului cu săgeată, acum că a devenit limpede, i-o băgat în fibrilație pe o seamă, care sunt oarecum între izmană și pantaloni, că nici de partid nu se pot lăsa și nici de biznisuri de sub oblăduirea acestuia, ce ar putea merge la fel de bine și în alt regim, dacă se marchează unde trebuie.

Mai mult,  dom Chirica nu pleacă singur, ci cu un număr finit și real de aghiotanți ce vor trebui să se deprindă cu cravata galbenă și să lase partidul ce i-o lansat. Așa că, o parte din aparținătorii actualului edil ar putea rămâne pe dinafară, mai cu seamă că nimeni nu știe numărul. Inclusiv, dom Gabi Surdu nu-i sigur în ce-l privește viitorul politic, dar aici să zicem că mnealui știe cum e cu portocaliul și sigur are în garderobă o cravată galbenă, fără tricolor, lângă alte acareturi pentru vemuri de restriște.

Plus de asta, se mai pune problema prețului, ori aici e deranj. Orice, până la bani. Și cum noi știm că dom Gabi nu-i slobod când vine vorba de marafeți, mare lucru dacă n-o să trebuiască să scoată la greu din bozonare, dacă vrea să fie liberal. Că de avut nu se pune problema, numai că ar mai fi nevoie și asentimentul consoartei ca să umble la zestrea fameliei. Dar asta e deja destul de complicat. În fond e chestie de opțiune, deci să-i urăm inspirație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here